Orbán Viktor ipponnal győzött, két vállra fektetett egy disznót

2022. január 16. – 11:11

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor kemény küzdelem után, ipponnal győzött, két vállra fektetett egy disznót – legalábbis a közösségi oldalain megosztott kép alapján.

A miniszterelnök még szombat délelőtt tudatta a világgal, hogy túl van az idei első disznóvágásán. Az állat a Csongrád-Csanád megyei Öttömösön élt boldog életet. A munkában Mihálffy Béla, Kiskundorozsma fideszes önkormányzati képviselője is segítette Orbánt. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy kis pálinka is fogyott a hidegben.

A tavaszi országgyűlési választáson egyébként Mihálffy lesz a Fidesz jelöltje a Csongrád-Csanád megye 2-es számú választókerületében.

Orbán korábban rendszeresen Tótkomlós volt alpolgármesterével, Takács Ferenccel együtt vágott disznót. Takácsot sokan úgy is ismerték, mint a miniszterelnök böllérje, az idei disznóvágást azonban már nem élte meg, tavaly februárban meghalt.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom