Gáspár Győző is kiállította a kormány bizonyítványát, amibe hármasok is becsúsztak

2022. március 30. – 05:48

Gáspár Győző is kiállította a kormány bizonyítványát, amibe hármasok is becsúsztak
Gáspár Győző az idei Békemenet első sorában – Fotó: Németh Péter / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Átlagosan 3,1-re értékelték a kormány elmúlt négy évben végzett munkáját a Blikk felmérésében részt vevő hírességek és ismeretlen emberek.

Az idei Békemenet első sorában vonuló Gáspár Győző a háborús helyzet és a járvány kezelésével tökéletesen elégedett (5), de az egészségügyre, az oktatásra és a gazdaságra csak 3-ast adott. Így nála négyes átlag jött ki.

Pataky Attila, az Edda frontembere csillagos ötöst adott a háború kezelésére, csak az egészségügy (4) és az oktatás (3) érdemelt alacsonyabb osztályzatot.

Czutor Zoltán is kiállította a kormány bizonyítványát, elégtelennek tartja azt, ahogyan a háborús helyzetre reagáltunk. „Oroszország agresszor, a jelenlegi kormánynak pedig erős Putyin-függősége van, ami aggaszt” – mondta.

Dopeman átlaga 3,8-ra jött ki, szerinte a koronavírus-járvány után „jól visszajöttünk, de kérdéses, hogy mit okoz a háború, amit egyébként megfelelő diplomáciával kezelünk”.

Kű Lajos olimpiai ezüstérmes labdarúgó kitűnő bizonyítványt nyújtott át Orbán Viktornak, de azért tett egy kritikus megjegyzést. „Egyetlen hiányossága, hogy kicsit elengedte magát, kellene mellé egy konditréner, hogy fogyjon pár kilót” – mondta.

A Závecz Research legutóbbi közvélemény-kutatása szerint a Fidesz–KDNP 39, az ellenzék 36 százalékon áll a vasárnapi választás előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!