Plakátrongálókra panaszkodik a Fidesz Miskolcon

2022. március 22. – 12:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mintegy 200 választási plakátot rongáltak meg ismeretlenek Miskolcon – számolt be a helyi Fidesz–KDNP-frakciószövetség keddi közleményében, amit az MTI idézett.

Közölték: a plakátrongálás hétfőn éjszaka történt, és egy hónapon belül már a második hasonló eset volt. A közleményben a Fidesz-KDNP miskolci frakciója elítél minden erőszakos fellépést és cselekményt, valamint mindennemű provokációt a kampányidőszakban és azon túl is.

„Sajnáljuk, hogy a választási kampány első és utolsó szakaszában is ilyen agresszív megnyilvánulási formák jelentek meg városunkban. A Fidesz–KDNP Miskolcon is a béke és a biztonság oldalán áll” – olvasható a közleményben, amelyben arra kérik a baloldali képviselőjelölteket, hogy határolódjanak el a közterületi rongálástól.

Mint arról beszámoltunk, tépik, firkálják, matricázzák, lopják a plakátokat, hogy aztán újabbak kerüljenek ki az utcára. Az elmúlt hetekben sorra gyanúsították meg a kormánypárti és ellenzéki képviselőjelöltek ellenfeleiket azzal, hogy aktivistáikkal megrongálták a plakátjaikat. Több helyen pedig amiatt tettek bejelentést a választási bizottságnak, mert közmunkások szórólapoztak és plakátoltak a polgármester utasítására. Festékszóró, autós üldözés és airsoft: cikkünkben bemutattuk, mi folyik az utcákon a választás előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!