Márki-Zay: Orbán saját párttársait alázza meg a homofób gyűlöletkeltéssel

2022. február 17. – 16:49

Másolás

Vágólapra másolva

Márki-Zay szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán „saját párttársait is megalázva gyűlöletet szít homoszexuális honfitársaink ellen”. Politikai politikai ellenfeleit pedig olyan vádakkal próbálja lejáratni, amiket a valóságban csak a Fidesz követett el. Miközben az ország nem előre ment, hanem lefelé, szinte minden tekintetben: korrupció, halálozás, szegénység. Márki-Zay szerint a Fidesz és Orbán Viktor mára vállalhatatlan lett azok számára, akiknek a kereszténység nem a lopást és a gyűlölködést, a magyarság pedig nem a hazaárulást, az orosz és kínai érdekek elsőbbségét vagy „az azeri baltás gyilkost” jelenti.

„Ki kell mondanunk: tisztességes, keresztény, konzervatív
ember nem szavazhat tiszta lelkiismerettel a Fideszre.”

Az ország helyzete nagyon más, mint ahogy Orbán leírta az évértékelőjében: kifosztott gazdaság, tönkrement az oktatás és az egészségügy, rossz az ország megítélése.

Forrás: Egységben Magyarországért / Facebook
Forrás: Egységben Magyarországért / Facebook

Márki-Zay megemlékezett a járvány 43 ezer magyar halálos áldozatáról. Maga is sokakat gyászol, több ismerőse halt bele a vírusba, mondta. Felrótta Orbánnak, hogy ezt elmulasztotta megtenni saját beszédében. Magyarországon milliók elől zárták el a felemelkedés lehetőségét, ez az Orbán-rendszer lényege, fogalmazott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!