Március 15-ére kormányváltó nagygyűlést hirdetett értékelője végén Márki-Zay Péter

2022. február 17. – 17:27

Másolás

Vágólapra másolva

„Amikor elhatároztam, hogy élére állok ennek a változásnak, 4 éve Hódmezővásárhelyen, legkisebb fiam, az akkor kilencéves Palika kérdésére válaszolva fogalmaztam meg, hogy miért csinálom ezt az egészet. A kampány kezdetén Palika megkérdezte, hogy mi történik körülöttünk. Azt a hasonlatot mondtam neki, hogy valami olyan, mint amikor van egy nagy gyerek az osztályban, aki terrorizálja a többieket, elveszi az uzsonnájukat, és aki csak felszólal ellene, azt megveri. Édesapád most elhatározta, hogy feláll, és megmondja a nagy gyereknek, hogy ezt nem szabad. Lehet, hogy elbukom, lehet, hogy engem is megvernek. De az is lehet, hogy a többi kisgyerek is sorban feláll, és együtt elzavarjuk a rossz gyereket”

– mesélte a miniszterelnök-jelölt, aki szerint azért nyerhette meg annak idején az időközi polgármester-választást Hódmezővásárhelyen, mert „sorra felálltak a vásárhelyiek, és együtt leváltottuk a korrupt diktatúrát”. Márki-Zay azt mondta, az elmúlt négy évben folyamatosan azon dolgozik, hogy ugyanezt megcsinálják országosan is.

„Hogy a gyűlölet földjéből szeretetországot csináljunk. Hogy legyen végre Magyarország mindannyiunké!”

– fogalmazott, majd pedig arra hívta fel a vele szimpatizálókat, hogy a „sikeres előválasztás és népszavazási aláírásgyűjtés” után, március 15-én csatlakozzanak hozzá a kormányt leváltani kívánó tömegek Budapesten, ünnepeljék együtt a magyar szabadság napját, és mutassák meg ott, majd pedig április 3-án a választások napján is, hogy ők vannak többen.

„Ha minden tisztességes kicsi feláll, és csatlakozik hozzánk, akkor április 3-án elzavarhatjuk a korrupt zsarnokot”

– zárta beszédét Márki-Zay.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!