A Fidesz azt akarja bemutatni, hogy Márki-Zay Péter egy senki – Elemeztük a kampányrajtot

2022. február 14. – 19:58

Elindult a kampány, mi pedig vezető politikusokat kérdezünk élőben a Telexen, a vendégünk lesz Dobrev Klára, Donáth Anna és Navracsics Tibor. A kampány elemzésében, az erőviszonyok felmérésében pedig Dull Szabolcs és Török Gábor is részt vesz.

Az élő műsort a Facebookon és a Youtube-on is közvetítjük:

Vendégek:
Dull Szabolcs – főszerkesztő, Telex
Dobrev Klára – EP-képviselő, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja
Donáth Anna – EP-képviselő, a Momentum elnöke
Navracsics Tibor – kormánybiztos, a Fidesz képviselőjelöltje
Török Gábor – politológus

Az adást a Telexen, a Facebookon és a Youtube-on is közvetíteni fogjuk, tartsanak velünk! A műsor elkészítésében lapunk partnere a Compact TV.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom