Egy hét évvel ezelőtt készült prostituáltas videóval támadja Hadházy Ákost a kormánysajtó

2022. január 26. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán reagált arra, hogy a kormánysajtó hét év után ismét előszedte azt a videót, amelyben egy Szekszárd környéki prostituált többek között azt állítja, hogy Hadházy „a kuncsaftja volt, és még a kutyáit is ingyen csippeltette be”. Szerdán az Origo, a Bors, a Magyar Nemzet, a Mandiner, a Metropol, a Pesti Srácok és egy sor másik kormányközeli oldal számolt be (újra) erről a videóról, amit még 2015. március 10-én töltöttek fel a Youtube-ra.

Hadházy ezzel kapcsolatban azt írta: „Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem. Úgy néz ki, ha újabb dolgot derítek ki Rogánról, akkor pár nap múlva a propaganda már arról fog cikkezni, hogy a páciensemmel flörtöltem... Bár talán egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot.

Persze megoldanak mindent és még az is lehet, hogy jobban vigyáznak arra, hogy a napszemüvegben ne tükröződjön vissza a papír. Mint azon a hétéves(!) kamu videón, amit Rogán kínjában 2015 után újra elővett, bár egyszer már felsült vele

Persze ha megtennék, ugyanúgy feljelentem őket, mint most. Sajnos tudva azt, hogy semmit nem érek el vele, ha pár év múlva a bíróság százezer forint pénzbüntetésre ítéli őket, a helyreigazítást pedig nem hozzák le. Úgyhogy marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el” – írta.

Az elmúlt napokban nem ez az első „ügy”, amivel Hadházyt támadják. Egy blog azzal állt elő, hogy a politikus egy 2005-ös családi nyaraláson megütötte a nevelt gyerekét. Ugyanakkor a Telexhez is eljuttatott gyámhatósági dokumentumokból valójában az derül ki, hogy a hatóság kizárta a gyermekbántalmazást. Hadházy a Telexnek azt mondta, hogy személyes adattal visszaélés és rágalmazás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!