Két választási szlogent is kitaláltak az ellenzéki pártok

2021. december 21. – 15:25

Másolás

Vágólapra másolva

Az egységes arculatban és két választási szlogenben is megállapodtak egymással az ellenzéki pártok, mutatjuk:

  • „Legyen Magyarország mindannyiunké!”,
  • „Egységben Magyarországért”.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a Spirit FM Aktuál című műsorában ezenkívül azt is elárulta, vannak információi arról, hogy ki szivárogtathatta ki a sajtónak azt a belső használatra készült kutatást, amely a Fidesz óriási előnyét mutatta – írja az Atv.hu.

Hódmezővásárhely polgármestere azt mondta, hogy a program 90 százalékában már megállapodtak a pártok, és azt szeretné, ha a program maradék 10 százalékát azok is elfogadnák, akik eddig „valami miatt kerékkötők voltak”. Márki-Zay a hétvégén a Facebook-odalán számolt be arról, hogy az egyesült ellenzék megtartotta az első országos jelöltfelkészítőjét, ahol a közös kampányarculatot is bemutatták.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom