Az ukrajnai háborúra kerestek rá a legtöbben idén a Google-ben

2022. december 7. – 13:14

Másolás

Vágólapra másolva

Kiadta a Google, hogy keresője szerint milyen pillanatokra, emberekre és helyekre kerestek rá leggyakrabban idén, a Year in Search oldalon a magyar és globális listák mellett a világ számos országának idei eredményeit is meg lehet nézni. A Google sajtóirodájának szerdai közleménye szerint Ukrajnára kerestek rá idén a legtöbben, itthon a második legnépszerűbb keresőszó a népszámlálás, a harmadik a választás lett.

Itthon a legtöbb keresés Herceg Erika, Kulcsár Edina és Putyin orosz elnök nevére futott, de sokan kerestek rá G.w.M., Azahriah, Szilágyi Liliána és Liu Shaolin Sándor nevére is.

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között élen áll például az Uncharted, a Sárkányok háza, a Celeb vagyok, ments ki innen! és az X-faktor.

A legnépszerűbb sportesemény idén a Nemzetek Ligája volt, amellyel kapcsolatban a magyar–olasz és a magyar–angol meccs pillanataira és eredményeire voltak igazán kíváncsiak a felhasználók. A közkedvelt elektronikai eszközök harcát egyértelműen az iPhone-termékek nyerték (élen az iPhone 14, iPhone 13 iPhone 14 pro), míg az idei év legdivatosabb receptjeiben a fasírt, a franciasaláta és a tócsni elkészítési módjai után érdeklődtek a legtöbben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!