Mark Zuckerberg válasza a botrányokra: jön a PAC-MAN Facebookra

2021. december 6. – 19:34

Másolás

Vágólapra másolva

A Facebook körül az utóbbi hónapokban, de tulajdonképpen Donald Trump 2016-os megválasztása óta csak úgy záporoznak a botrányok. Volt itt belső, kellemetlen ügyeket kitárogató volt alkalmazott, meg egy másik ugyanilyen alkalmazott, és akadt néhány közepesen erős bejelentés annak érdekében, hogy csillapítsák a cég körül kialakult hangulatot. Elsősorban a kvázi monopolhelyzete miatt azt kérik számon a cégen, hogy tegyen többet a platformjain terjedő gyűlöletbeszéd kordában tartásáért, óvják jobban a felhasználók privát szféráját, hogy oldják meg, ne tudjanak pedofil csoportok működni az oldalon, miközben tévedésből tiltanak le robotok ártalmatlan tartalmakat és hasonlók.

Szóval eléggé áll a bál a cég körül, Mark Zuckerberg lemondása/lemondatása egyre gyakrabban merül fel, de a Facebook vezetője egyelőre ilyen dolgokról nem beszél. Hétfőn viszont arról posztolt, hogy új szolgáltatás lesz hamarosan elérhető a Facebookon. Ha arra várt, hogy valami olyasmi, ami egy koszos sebtapasznál hatékonyabban segítheti a létező problémák megoldását, akkor rossz hírünk van. A friss bejelentés az, hogy jön Facebookra a PAC-MAN.

Persze lehet, hogy mi értünk valamit nagyon félre a világban, és a PAC-MAN fogja elhozni a boldog, békés jövőt.

A facebookosított PAC-MAN lényege, hogy lehet benne pályákat csinálni, egyedül, vagy akár multiplayerben játszani, és persze, ami a legfontosabb: lehet közvetíteni is a játékot. A fő újítás pedig, amitől azt várják, hogy a játékstreamelő platformok között jobban elterjed a Facebook Gaming az, hogy lehetőség van arra is, hogy valaki beszálljon a játékot közvetítő személy mellé játszani.

Aztán persze lehet, hogy az egész szimbolikája az, hogy Mark Zuckerberg PAC-MAN, a felszedni való kis pötyik a Facebook felhasználói, a színes szellemek pedig a Facebookon garázdálkodó szélsőségesek, trollok, pedofilok, felbujtók, stb.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!