Mit mutatott az Apple tavaly?

2021. szeptember 14. – 18:51

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly a koronavírus-járvány miatt egy rakás megjelenést kellett elhalasztani, ennek pedig áldozatául esett az iPhone 12 is. Az Apple már júliusban bejelentette, hogy a telefon bemutatkozására a szokásosnál többet kell várni, így szeptemberben a jellemzően főattrakciónak számító bemutató helyett csak új Apple Watchot és felturbózott iPadeket villantottak.

Szűk egy hónappal később, október közepén aztán bemutatkozott az iPhone 12 is, amelyekről már az előzetes pletykák (illetve mit pletykák, betonbiztos szivárgások minden fontos dologról a technikai paraméterektől a modelleken át a pontos árazásig) alapján is lehetett sejteni, hogy a korábbi évekkel ellentétben a gyártó nemcsak a kötelező köröket futja majd le, hanem észrevehető változtatásokkal jelentkezik.

Fotó: Apple / YouTube
Fotó: Apple / YouTube

Ez végül így is lett, az iPhone 12 egyrészt visszatért a szögletes formavilághoz és az 5G-t is behozta a képletbe mind a négy modellnél. Az Apple tavalyi mobiljaival a Telexen is sokat foglalkoztunk – ebben a cikkben arról írtunk, hogy miért ájult el mindenki a megapixelezést mellőző iPhone 12 kameráitól, aztán itt össze is eresztettük a Pro Maxot három másik flagshippel, ebben az iPhone 12-t nyúztuk, itt pedig a Minit. Ha valaki nem akar kattintani, annyit elárulhatunk, hogy a tavalyi modelleket eléggé szerettük.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!