Megosztott autóval a városban – kipróbáltuk, mutatjuk

2022. április 21. – 10:53

Megosztott autóval a városban – kipróbáltuk, mutatjuk
Fotó: Share Now

Másolás

Vágólapra másolva

A belvárosi irodának sok előnye van, de a parkolás nem tartozik ezek közé. Zsuzsi, a Telex munkatársa ezért ügyintézéshez a Share Now autóját használja. Videónkban tapasztalatait mutatjuk be: hogyan történik a bérlés, mikor kell a autó, és szerinte milyen az ideális városi négykerekű?

A saját autó használata Budapest belvárosában egyre kevésbé vonzó opció. Az egésznapos parkolás nehezen oldható meg, költségei magasak. Márpedig van olyan helyzet, amikor kell az autó, mert sem a tömegközlekedés, sem a bicikli nem ideális megoldás, de ezért nem szükséges egy saját autót fenntartani. Például amikor Fritz Zsuzsinak, a Telex sales marketing menedzserének gyorsan el kell szaladnia néhány laptopért.

Elkísértük, hogy bemutassuk, hogyan talál autót, mi a szolgáltatás igénybevételének folyamata foglalástól az utazáson keresztül az autó, illetve a bérlés lezárásáig. Zsuzsi az olasz autók szerelmese, így neki az is plusz élményt jelentett, hogy egy városban ideális, kis Fiat 500-assal furikázhatott.

A nagy és sokszínű Share Now flottában többféle autó elérhető, igény szerinti méretben, hajtással és váltóval, hiszen különböző élethelyzetekben különböző autók jelentik a legjobb megoldást. Rövid városi utak mellett a hosszabb távú bérlésnek köszönhetően akár egy több napos vidéki út is könnyen megoldható, a szolgáltatási zónán belül vagy oda érkezve pedig nagy előny, hogy sem a parkolással, sem egyéb plusz költségekkel nem kell számolnunk – a tankolás, vagy épp az autó takarítása sem a mi dolgunk.

Arról, hogy mikor válthatja ki a saját autót a megosztott, itt írtunk, az alapvető információknak ebben a cikkben jártunk utána, olvasóinkat ebben a kérdőívben kérdeztük közlekedési szokásaikról.

A cikk megjelenését a Share Now támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!