Új trailert kapott, de heteket csúszik az Andor, a következő Star Wars-sorozat

2022. augusztus 1. – 21:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A június végén befejeződött Obi-Wan Kenobi után sem maradunk sokáig Csillagok háborúja-sorozat nélkül: az Andor szeptember 21-én érkezik a Disney+-ra. Igaz, a május végi bejelentésekor a sorozat indulását még augusztus 31-re ígérték, azaz az új dátum háromhetes csúszást jelent – cserébe az új előzetes szerint rögtön három részt is kapunk majd egyszerre:

Ha valaki nem lenne naprakész Csillagok háborúja-ügyekben, és nem sokat mond neki Diego Luna karakterének neve, akkor ne aggódjon: Cassian Andor a 2016-ban bemutatott Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet című film egyik szereplője, egy semmitől vissza nem riadó kém volt – írtuk májusi cikkünkben. Az új trailerből az is kiderül, hogy Forest Whitaker is visszatér a Star Wars-univerzumba Saw Gerrera szerepében, és feltűnik Stellan Skarsgård is mint Luthen Rael.

Az Andor érdekessége, hogy az eddig bemutatott Star Wars-sorozatokkal ellentétben nem a StageCraft nevű új technológiával forgatták, amely lehetővé teszi, hogy valós helyszínek – és egyszerű CGI használata – helyett stúdióban forgassanak, de úgy, hogy a valós helyszínek valós idejű képét a háttérbe vetítik a felvétel során. Na, az Andor ezzel nem élt, a készítők szerint direkt a hagyományos, valós helyszínes forgatásokat preferálták, vagy amikor arra nem volt lehetőség, akkor épített díszleteket használtak.

A Luna főszereplésével érkező kémdrámából szeptembertől 12 rész érkezik majd, amelyeket várhatóan 2023-ban további 12 követ. Az első tucatnyi epizód öt évvel a Zsivány Egyes előtt kezdődik, és a történet felét mondja majd el, a második adag pedig le is zárja a történetet – amellyel egyébként pont a Zsivány Egyes kezdetéig jutunk majd el, így lesz kerek az a történet.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!