Will Smith pofonja óta kilőttek Chris Rock standup előadásainak jegyeladásai

2022. március 30. – 12:10

Másolás

Vágólapra másolva

A StubHub jegyértékesítő iroda naponta huszonötször annyi jegyet adott el Chris Rock amerikai humorista előadásaira az elmúlt 48 órában, mint az elmúlt egy hónapban, írja a The Hollywood Reporter. Emellett az eladott jegyek átlagára 150 és 200 dollár közötti összegről 250 dollárra emelkedett. „Hihetetlen az az emelkedés, amit látunk, de valószínűleg ez csak egy rövid ideig tartó fellángolás” – közölte az iroda. Chris Rock legközelebb április 8-án lép fel a kaliforniai Indióban.

Chris Rockot vasárnap élő adásban, több millió tévénéző és a Dolby Theatre-ben a 94. Oscar-gálán részt vevő közönség szeme láttára vágta pofon Will Smith amerikai színész. A közvetítést itt lehet visszaolvasni. Smithnek az volt a baja, hogy Rock a feleségével, Jada Pinkett Smithtel poénkodott, azzal, hogy a nő szerepelhetne a G.I. Jane 2-ben. A G.I. Jane volt az a film 1997-ben, aminek kedvéért Demi Moore kopaszra vágatta a haját, és Jada Pinkett Smith is szinte kopaszon érkezett a gálára, ez lett volna a vicc, ami nem sült el túl jól:

Will Smith később bocsánatot kért, Chris Rock pedig egyelőre úgy döntött, nem tesz feljelentést. A pofont ebben a cikkünkben elemeztük ki részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!