Nagy Nikoletta

RSS

Nagy többséggel nyert a hivatalban lévő államfő az előrehozott elnökválasztáson Kazahsztánban

Tokajev 2019 júniusában lett Kazahsztán elnöke, miután az országot csaknem 30 évig vezető Nurszultan Nazarbajev lemondott.

Szijjártó az Atomexpón: Semmilyen szankció nem korlátozhatja a magyar energiaellátást

A külügyminiszter Szocsiban a magyar energiastratégia alapelveiről beszélt, és tárgyal Alekszej Lihacsovval és a Roszatom vezetőségével is.

Meglepő fordulat: újra Bob Iger a Disney vezérigazgatója

Annak ellenére, hogy utódja, Bob Chapek nemrég újította meg a szerződését három évre, most mégis azonnali hatállyal távoznia kell a vezérigazgatói posztból.

Meghalt Jason David Frank, aki a zöld Power Rangert játszotta

A színész és harcművész 49 éves volt.

Választásokat tart a világ leghosszabb ideje hatalomban lévő elnöke

Teodoro Obiang Nguema Egyenlítői-Guinea elnöke már 43 éve. Az EU aggodalmát fejezte ki a nem túl tiszta választási folyamatok miatt.

Letartóztattak két iráni színésznőt, mert levették a hidzsábot

Mindketten a közösségi médián megosztott posztjaikért kerültek börtönbe, amelyekben szolidaritást vállaltak az iráni tüntetőkkel.

Tényleg ki tudjuk izzadni magunkból az alkoholt?

Városi legenda, hogy a másnaposság enyhítésére jó módszer az izzadás, de a tudomány azt mondja, hogy inkább érdemes elkerülni a szaunát ilyenkor.

Meghosszabbíthatja a koronavírus-vakcina a menstrurációs ciklust, de csak átmenetileg

A Science szaklapban megjelent összefoglaló cikk szerint a tudomány jelenleg azt mutatja: a második vakcina meghosszabbíthatja a nők menstruációs ciklusát, de a csúszás hamar magától helyreáll.

Gyakoribb lehet a visszaesés koronavírus-fertőzés után, mint eddig gondolták

A Pfizer koronavírus elleni gyógyszere miatt megindult a vizsgálódás, egyelőre úgy tűnik, hogy bár a Paxlovidot szedőknél kicsit tényleg gyakrabban jelentkezik, a visszaesés egyébként sem egy ritka...

Kövess minket Facebookon is!