A Liverpool edzője elégedett Szoboszlaival, de most már gólokat is vár tőle

2024. szeptember 17. – 08:38

Másolás

Vágólapra másolva

Arne Slot, a Liverpool vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik eddigi teljesítményével, ugyanakkor gólokat is vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

Erről az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a holland edző. „Szoboszlai főleg a labda nélküli játékunkban vállal nagyon fontos szerepet, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre. Amin javítanunk kell, az a támadó játéka, hogy hatékonyabb legyen elöl. Tavaly háromszor talált be a bajnokságban, liverpooli támadó középpályásként több gól kell legyen a célja, de elégedett vagyok vele, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdi szerezni a gólokat, hiszen minőségi játékosok veszik körül” – idézte Arne Slot szavait az MTI.

Szoboszlai rögtön kulcsjátékos lett a júliusban érkezett holland szakembernél, a szezon első négy bajnokiját végigjátszotta, és jó teljesítményt is nyújtott ezeken a mérkőzéseken. A magyar válogatott 23 éves csapatkapitányának szezonkezdetét ebben a cikkben elemeztük.

A Liverpool kedden 21 órától az AC Milan otthonában lép pályára az első alkalommal ligarendszerben zajló BL nyitónapján. Szoboszlainak ez lehet az ötvenedik tétmeccse a Liverpool játékosaként. A Bajnokok Ligája új lebonyolításáról ebben a cikkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!