Gulyás Michelle és Gyulay Zsolt is állami kitüntetést kapott Pintér Sándortól

2024. augusztus 17. – 17:31

Másolás

Vágólapra másolva

Pintér Sándor belügyminiszter állami kitüntetést adott át Gulyás Michelle olimpiai bajnok öttusázónak és Gyulay Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökének.

Gulyás Michelle-nek és Gyulay Zsoltnak a köz szolgálatáért érdemjel arany fokozatát adományozta a belügyminiszter.

Az olimpiát rekorderedménnyel záró Gulyás Michelle nemrég a Telex Most jövök című műsorának vendége volt. Az adásban többek között arról beszélt, hogy nagyon feljavította az edzéseit az olimpia előtti mélypont, és hogy a párizsi döntőben úgy érezte magát, mint egy fesztiválon.

A 23 éves Gulyás Michelle civilben rendőr hadnagy. Akikkel együtt járt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, már egytől egyig nyomozók, vizsgálók, felderítők, az ő élete részét még nem a hivatás tölti ki. „Szeretnék a rendőrségnél elhelyezkedni, de az olimpiai arany most felborította az életemet. A kiberbiztonság érdekel, a határokon átnyúló bűncselekmények felderítése. Nekem azért is volt jó, hogy az élsport mellett volt más is a mindennapjaimban, mert az egyik életből a másikba könnyebben át tudtam lépni, és nem tudtam rágörcsölni a sportra” – mondta az adásban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!