A Paks idegenben 2-0-ra megverte ciprusi ellenfelét, így továbbjutott

2024. augusztus 1. – 21:32

Másolás

Vágólapra másolva

A Paks kettős győzelemmel továbbjutott a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert a 3-0-s hazai győzelme után csütörtökön idegenben 2-0-ra megverte a ciprusi AEK Larnacát – írja az MTI.

Haraszti Zsolt most is az első félidőben szerezte meg a Paksnak a vezetést, a labdát egy bal oldali szabadrúgásból a rövid sarok felé csavarta. A magyar csapat még ugyanebben a játékrészben megduplázta előnyét: Papp Kristóf a 42. percben talált be a kapuba, és ezzel el is döntötte a mérkőzést.

Az Eurosport azt írja, hogy a Paks a montenegrói Mornar együttesével találkozik a következő körben. Először a paksiak játszhatnak hazai pályán egy hét múlva, majd a visszavágót augusztus 15-én Podgoricában rendezik.

A Paksi FC két hete még az Európa-ligában játszott: akkor 2-0-ra nyert a román Corvinul Hunedoara vendégeként a labdarúgó Európa-liga-selejtező első fordulójának visszavágóján, de miután hazai pályán 0-4-re simán kikaptak, 2-4-es összesítéssel búcsúztak a sorozattól. Emiatt játszanak most a Konferencia-ligában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!