A Szajnába ejtette a jegygyűrűjét az olaszok magasugrója, bocsánatot kért a feleségétől

2024. július 27. – 19:33

Másolás

Vágólapra másolva

A Szajnába ejtette a jegygyűrűjét az olaszok bolondos magasugrója, Gianmarco Tamberi. Az olimpiai bajnok atléta töredelmesen vallotta be az Instagram-oldalán, hogy a pénteki nyitóünnepségen, ahol ő volt az egyik olasz „zászlóvivő”, a nagy bulizás közepette véletlenül elhagyta a jegygyűrűjét. „Sajnálom, szerelmem, nagyon sajnálom” – írta Tamberi a feleségének, Chiara Bontempinek címzett bejegyzésben.

„Ha ennek meg kellett történnie, ha el kellett veszítenem ezt a gyűrűt, nem tudnék ennél jobb helyet elképzelni ehhez. A gyűrű mostantól örökre a szerelem városának folyómedrében marad” – írta Tamberi, aki „költőinek” nevezte ezt a balszerencsét, és azt javasolt a feleségének, hogy ő is dobja a Szajnába a saját gyűrűjét. „Akkor örökre együtt lesznek, és nekünk pedig lesz még egy ürügyünk arra, hogy megújítsuk az eskünket és újra összeházasodjunk” – tette hozzá Tamberi, aki a „túl sok fogyást” és a „féktelen lelkesedést” okolta a balesetért.

Úgy tűnik, Chiara elfogadtatta férje bocsánatkérését, mert azt írta a poszt alá: „Csak te tudsz ebből valami romantikus dolgot kitalálni.” A pár 2022 szeptemberében házasodott össze – írta a BBC.

Tamberi a tokiói olimpián azzal került a címlapokra, hogy a katari Mutaz Essa Barshimmel megosztva szerezte meg a magasugrás aranyérmét. Mindketten úgy döntöttek, hogy 2,37 méteres magasságnál nem mennek neki az utolsó kísérletnek, ehelyett mindketten aranyérmet nyertek. Az olasz magasugró ezután az egész olimpia legnagyobb ünneplését rendezte a stadionban.

Tamberi a tavalyi budapesti atlétikai világbajnokságon is bizonyította, hogy a sportág egyik legszórakoztatóbb alakja, és amellett kivételesen nagy versenyző is. Az idei római Európa-bajnokságon eljátszotta a nagyhalált, úgy tett, mintha megsérült volna, aztán egy marék rugót öntött ki a cipőjéből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!