Szoboszlai: Nagyon közel voltunk a továbbjutáshoz, ami a cél volt

2024. június 28. – 12:08

Másolás

Vágólapra másolva

Instagramján értékelte a magyar válogatott Eb-szereplését Szoboszlai Dominik. Három ponttal zárták a csoportmeccseket, amivel sokáig reménykedhettek, hogy ha kedvezően alakulnak az eredmények a többi csoportban, akkor meglehet a továbbjutás a legjobb csoportharmadikok között. Ez az esély is elúszott, miután Grúzia hatalmas meglepetésre 2-0-ra legyőzte Portugáliát. A Liverpool magyar sztárja most arról írt, hogy a továbbjutás volt a cél, amihez nagyon közel voltak. Büszke a csapatra, hogy az utolsó percig harcoltak. Ezzel a skótok elleni meccsre utalt, amit Csoboth Kevin utolsó perces góljával nyertek meg 1-0-ra.

„A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk, de végül sajnos nem sikerült a legjobb 16. Büszke vagyok a csapatra, mert nem adtuk fel, szó szerint az utolsó percig harcoltunk. Mindenkinek köszönjük az óriási támogatást, hogy mindig mellettünk vagytok! Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk! Magyarok!” – írta pénteki posztjában a magyar válogatott csapatkapitánya.

Hasonlóan nyilatkozott a skótok elleni meccs után, amikor még bizakodhattak a továbbjutásban. Azt mondta akkor, hogy addig is büszke volt a csapat teljesítményére. A skótok ellen az is döntött, hogy még több munkát, energiát raktak bele, így a szerencse most melléjük állt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!