Gulácsi Péter: Az eredményre nem, de szerintem a teljesítményre büszkék lehetünk

2024. június 19. – 20:15

Másolás

Vágólapra másolva

A lefújás után Gulácsi Péter kapus nyilatkozott először az M4 Sportnak, azt mondta, a magyar csapat most teljesen más arcát mutatta, mint négy nappal ezelőtt Svájc ellen. „Az elejétől kezdve agresszívebbek voltunk. Kaptunk az első félidőben egy minimum kétséges gólt. Őszintén szólva, nem láttam még olyat, hogy egy ilyen helyzetben a bíró továbbot intett volna. Ebből is felálltunk, volt egy-két helyzetünk az első félidőben, és még a másodikban is 1-0-nál. 60-70 perc után látszott, hogy a németek bedaráltak minket.

Az eredményre nem, de szerintem a teljesítményre büszkék lehetünk, mindent kitettünk a pályára, sajnáljuk, hogy ebből nem lett pont”

– mondta a válogatott kapusa, hozzátéve, remélik, hogy még a skótok elleni meccsnek lesz tétje, és valahogy még továbbjuthatnak a csoportból.

„Az elejétől kezdve tudtuk, hogy a német meccs az nehéz lesz, a svájci meccset elszúrtuk, innentől kezdve reménykednünk kell kicsit, hogy úgy alakulnak az eredmények, hogy esetleg három ponttal is tovább lehet jutni” – mondta Gulácsi.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!