Marco Rossi: A spori nyújtotta a legrosszabb teljesítményt a pályán

2024. június 19. – 20:42

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kissé feldúltan nyilatkozott a mérkőzés után, érzése szerint a játékvezető komoly hibát követett el az első német gól előtt, véleménye szerint Gündoğan egyértelműen szabálytalankodott Willi Orbánnal szemben.

„Németország az Németország, mondhatjuk, hogy megérdemelték a győzelmet, de az, ahogy megnyerték, az egy kicsit tisztességtelen. Egyébként én nem szeretem kommentálni a játékvezető teljesítményét, de azt hiszem, mindenki látta, hogy mi történt. És ezen a szinten ez nem megengedhető, mert top szinten játszunk, van VAR, és ugyanez a helyzet az ő tizenhatosukon belül, a második félidőben, amikor Andrich ellen követtünk el szabálytalanságot, akkor az meg fault volt. Akkor az első félidőben az miért nem volt fault? Szóval nem hiszem, hogy Németországnak kell ez a fajta segítség a játékvezetői oldalról.

Azt kell mondjam, a spori nyújtotta a legrosszabb teljesítményt a pályán”

– mondta Rossi. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem csak emiatt veszített a magyar válogatott.

„A németek uralták a játékot, nagyon jó a német válogatott, de mi is teremtettünk helyzeteket, amelyekből egy kicsit több szerencsével gól is lehetett volna. (…) Egy kicsit balszerencsések voltunk, elpártolt tőlünk a szerencse” – mondta Rossi, aki a skótok elleni meccsről is szót ejtett. „Amíg az ember él, addig remél. Amíg élek, remélek. Így kell hozzáállni az utolsó mérkőzéshez is, és persze győznünk kell Skócia ellen, de az se lesz egyszerű.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!