Szoboszlai: Mindig is próbáltam a csapatot lecsillapítani, hogy gyerekek, azért magyarok vagyunk

2024. június 19. – 20:24

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar csapatkapitány a meccs után arról beszélt, hogy az eredménytől függetlenül teljesen más volt a csapat, a futómennyiség, a helyzetek megvoltak, de azt sem szabad elfelejteni, hogy egy német válogatott ellen játszottak, akik elég nagy minőséggel bírnak, és jobban védekező csapatot is átjátszottak már. Szoboszlai elmondta, hogy

volt a meccs előtt egy kisebb-nagyobb megbeszélés csak a játékosokkal, és szerinte mindenki felfogta, hogy hova is jöttek, mit is akarnak, a meccsen ki is tett a csapat magáért, de ez sajnos ma sem volt elég.

Az első német gól előtti lökésről a magyar csapat kapitánya azt mondta, hogy inkább nem mond véleményt, mert utána abból probléma lesz, de azt azért elmondta, hogy szerinte falt volt, Gündogan láthatóan rálökött egyet Orbánra, pedig azért ő sem olyan játékos hogy a szél elfújja, de felesleges erről beszélni.

A továbbiakról úgy értékelt, hogy mindig próbál pozitív maradni, de azért két lábbal kell a földön járniuk. „Nem gondolom, hogy bármennyi percig is fel fogjuk adni, kiélvezzük az utolsó mérkőzést, és ha egy bravúrt tudunk csinálni, akkor csinálunk, ha nem, akkor sajnos ennyi volt” – értékelt a kapitány.

Arról is kendőzetlenül beszélt, hogy lehet, hogy ez volt a probléma, hogy nem reálisan gondolkoztak, túl nagy elvárásokat raktak magunk elé. „Mindig is próbáltam a csapatot lecsillapítani, hogy gyerekek, azért magyarok vagyunk, rohadt jó tizenhat meccs van mögöttünk egy vereséggel, de gondoljuk végig, hogy Svájccal, Németországgal játszunk” – mondta Szoboszlai.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!