Szalah: Szoboszlai még gyerek, nem szeretném, ha a szurkolók túl nagy nyomást helyeznének rá

2023. november 29. – 09:56

Másolás

Vágólapra másolva

„Szoboszlai remekül kezdett nálunk, de nem szeretném, ha a szurkolók túl nagy nyomást helyeznének rá. Csak hagyják játszani, élvezni a futballt, és hogy úgy fejezze ki magát, ahogyan szeretné. Nem kellene róla azt mondani, hogy ő következő ez vagy az, hiszen még mindig csak egy gyerek, csak néhány hónapja érkezett hozzánk” – mondta magyar csapattársáról Mohamed Szalah, a a Liverpool klasszisa.

Az egyiptomi támadó a Sky Sportsnak válaszolt néhány szurkolói kérdésre, köztük arra is, hogy látott-e már olyan játékost, aki olyan erősen tud lőni, mint Szoboszlai Dominik? A kérdező ezzel Szoboszlai Aston Villa és Leicester City elleni bombagóljaira utalt. „Dominik hihetetlenül lövi meg a labdát, talán csak Drogba tudta még így” – mondta Szalah, és hozzátette, hogy szerinte Szoboszlai a pályán kívül „egy kedves, igazán nyugodt srác”.

Szalah az interjúban elárulta, hogy gyerekként leginkább Ronaldo, Zidane és Totti játékát csodálta. Arra a kérdésre, hogy melyik balhátvéd ellen volt eddig a legnehezebb dolga támadóként a Premier league-ben, a Chelsea volt csapatkapitányát, César Azpilicuetát emelte ki. A focin mellett a sakk a másik nagy szenvedélye, azt mondta, gyakran szokott online partikat játszani. „Néhányan megkérdezik, hogy tényleg én vagyok Mo Szalah? Mondom, hogy igen, de nem hiszik el.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!