Sallai Roland nemet mondott a szaúdi ajánlatra, a karriert választotta a pénz helyett

2023. szeptember 11. – 12:25

Másolás

Vágólapra másolva

Sallai Roland elárulta, valóban volt ajánlata nyáron Szaúd-Arábiából, de nemet mondott rá, így maradt a német Freiburg futballistája.

A 26 éves támadó a vasárnap esti Magyarország-Csehország barátságos válogatott mérkőzés után nyilatkozott újságíróknak. Az egyik kérdés úgy hangzott, hogy valóban nemet mondott-e egy szaúdi klub hívására, és így a karriert választotta-e a pénz helyett?

„Igaz, de nem szeretnék nagyon belemenni. Fókuszálok a klubcsapatomra és a válogatottra, úgyhogy nekem most ez a legfontosabb” – mondta a csehek ellen gólt szerző Sallai a Nemzeti Sportnak.

Német és olasz lapok korábban arról írtak, hogy a szaúdi ligában szereplő, Steven Gerrard vezetőedző által irányított al-Ettifag Jordan Henderson és Georginio Wijnaldum mellé szeretné leigazolni Sallai Rolandot is. Ez végül nem köveztetett be, a 2018 óta Németországban futballozó Sallai maradt a Freiburg játékosa.

Szaúd-Arábia Cristiano Ronaldo leigazolásával már december végén felkerült a futballtérképre, idén nyáron azonban már egy teljesen más dimenziót tölt be az ország a futballpiacon, mint eddig. Csak átigazolásokra több mint 430 millió fontot költöttek el, fizetésekre pedig még ennél is többet. A szaúdi futballexpanzióról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!