Nagyon boldog vagyok – mondta első liverpooli gólja után Szoboszlai, aki ismét a meccs embere lett

2023. szeptember 3. – 19:03

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon örülök, hogy itthon tarthattam a három pontot. Jól játszottunk, jók voltak a reakciók, szerintem mindenki megmutatta magát, és csapatként is nagyon jól teljesítettünk” – mondta Szoboszlai Dominik, aki miután megszerezte az első angol bajnoki gólját az Aston Villa ellen, ismét a meccs játékosává választottak.

Szoboszlai arról beszélt a Liverpoolfc.com-nak, hogy nagyon boldog, hogy megszerezhette első gólját. „Azt hiszem, jobbat nem is kívánhatnék” – tette hozzá. Felidézte, hogy két héttel ezelőtt is voltak helyzetei, de

„ma még jobban koncentráltam, hogy jól eltaláljam a labdát és a kaput. Ez be is jött”

– mondta a játékos, akiről csapata egy mosolygós szelfit is posztolt. Arról is beszélt, hogy azt szeretné, hogy mindig tele legyen a stadion, és ha már eljönnek az emberek, akkor meg is mutassák nekik, hogy megérte. Szoboszlait, aki júliusban 70 millió euróért (közel 26 milliárd forintért) került az angol Liverpoolhoz, a közönség második alkalommal választotta a meccs játékosává. A Liverpool honlapján tartott szavazáson legutóbb két hete választották a meccs játékosának, amit Bournemouth ellen játszott 3-1-es győzelem után érdemelt ki.

Szoboszlai arról is beszélt, hogy Mohamed Szalah várhatóan nem megy a szaúdiakhoz játszani: „Itt akar maradni, itt akar lenni, velünk akar maradni” – mondta.

A még csak 22 éves, de már harminckétszeres magyar válogatott, és Szalai Ádám visszavonulása óta ő a nemzeti csapat kapitánya is. Felnőtt pályafutása alatt sosem játszott magyar klubcsapatban, 18 éves korában igazolta le az osztrák Salzburg, majd onnan a Bundesligába került, az RB Leipzighez. Elemzésünkben bemutattuk, hogy valószínűleg miért is érhetett ennyit a Liverpoolnak Szoboszlai.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!