A Bajnokok Ligája-kiesés után meneszti a Ferencváros Cserszeszov edzőt

2023. július 19. – 21:39

Másolás

Vágólapra másolva

Megválik Sztyaniszlav Csercseszov edzőtől a Ferencváros futballcsapata Kubatov Gábor klubelnök Facebook-posztja szerint.

Kubatov azt írta, miután a Fradi egy idegenbeli döntetlen és egy hazai 3-0-s vereség után kiesett a Bajnokok Ligájából, hogy:„A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt.”

A klubelnök a meccs lefújása után is gyorsan posztolt, akkor azt írta, hogy mindenki nevében szégyelli magát, és hogy meglesznek a következményei a csapnivaló mérkőzésnek.

Sztyaniszlav Csercseszov az oldalvonalnál a Ferencváros – KÍ Klasvík Bajnokok Ligája-selejtezőn – Fotó: Illyés Tibor / MTI
Sztyaniszlav Csercseszov az oldalvonalnál a Ferencváros – KÍ Klasvík Bajnokok Ligája-selejtezőn – Fotó: Illyés Tibor / MTI

A meccs után az M4 Sport riportere megkérdezte Csercseszovot, hogy nem gondolja-e úgy, hogy le kéne mondania, és akkor az orosz edző úgy reagált, hogy nem, miért is tenné.

A Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörének elérését tűzte ki célul maga elé, nem számítottak arra, hogy rögtön az első párharcukat elbukják a kiscsapatnak számító feröeri KÍ Klasvík ellen. A szerdai vereség nem csak a BL-ből írta ki a klubot erre a szezonra, hanem az Európa-ligából is, így csak a harmadik számú kupasorozatban, a Konferencia-ligában indulhatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!