A Fradi nem adná olcsón a vb-t megjárt tunéziai játékosát

2022. december 1. – 19:47

Másolás

Vágólapra másolva

Megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó lenne tárgyalni a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt tunéziai válogatott futballista, Aissa Laidouni eladásáról – írja az MTI.

Erről Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója beszélt csütörtökön az M1-en. Hozzátette, hogy abban az esetben lehet majd erről beszélni, ha a klub és a játékos számára is előnyös ajánlat érkezik. „Dánia és Franciaország ellen kimagasló teljesítményt nyújtott, a középpálya domináns embere volt, védekezésben és támadásban is nagyszerűen futballozott, meg merte csinálni a kockázatosabb dolgokat is. A legnagyobb elismeréssel beszélhetünk a teljesítményéről” – nyilatkozta Hajnal.

Aissa Laidouni, a tunéziai válogatott és a Ferencváros játékosa 2022. november 30 – án – Fotó: Carl Recine / Reuters
Aissa Laidouni, a tunéziai válogatott és a Ferencváros játékosa 2022. november 30 – án – Fotó: Carl Recine / Reuters

Megjegyezte, hogy folyamatosan érdeklődnek a középpályás iránt, a mutatott teljesítménye pedig csak felerősítette ezt. Laidouni jelenlegi értéke a Transfermarkt.de oldal szerint 4 millió euró – ez sokszorosa annak, amennyiért a Ferencváros 2020-ban szerződtette, ugyanakkor Hajnal szerint a valódi árat majd a piac határozza meg.

Laidouninak 2023 nyaráig érvényes szerződése van a Ferencvárosnál. Hajnal a várható téli átigazolásokkal kapcsolatban elmondta, vannak tervek, amelyeket szeretnének megvalósítani, ugyanakkor nem egyszerű kihívás az Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő keretet tovább erősíteni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!