Műteni kellett a szaúdi hátvédet, akit a saját kapusa térdelt arcon a Messiék elleni győztes meccsen

2022. november 23. – 15:45

Műteni kellett a szaúdi hátvédet, akit a saját kapusa térdelt arcon a Messiék elleni győztes meccsen
Fotó: Kirill Kudryavtsev/ AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán megműtötték a szaúdiak védőjét, Jasszer al-Sahranit, akit az Argentína elleni, 2-1-re megnyert meccs utolsó perceiben térdelte arcon a saját kapusa, Mohammed al-Ovaisz. Azt már az ütközés után lehetett látni, hogy komoly a baj, a játékost hordágyon kellett levinni a pályáról, azóta pedig kiderült, hogy a játékos bal arccsontja és állkapcsa is eltört, az azonnali műtétre pedig belső vérzés miatt volt szükség – írja az MTI.

Az Al Arabiya cikke szerint a szaúdi szövetség azt közölte, hogy a játékos az éjszakát egy dohai kórházban töltötte, szerdán pedig egy rijádi kórházban fogják megműteni. A játékos azóta már egy videót is közzétett, melyben megköszönte a támogatást, elmondta, hogy jól van, és gratulált a csapata győzelméhez. Azt egyelőre nem tudni, hogy al-Sahrani mennyit hagy majd ki, de ezzel alighanem véget ért számára a torna. Az ütközést alább lehet visszanézni:

A szaúdi siker eddig egyértelműen a torna legnagyobb meglepetése, így annyira nem is meglepő, hogy Szalman király ünnepnappá nyilvánította 2022. november 23-át, Lionel Messi pedig úgy értékelt, hogy régóta nem kaptak már ekkora pofont. Az argentinok szombaton Mexikóval találkoznak, Messi ígérte, addigra összekapják magukat, és őket megpróbálják majd megverni. Az utolsó csoportmeccsükön, jövő szerdán a lengyelekkel játszanak majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!