Orbán a FIFA meghívottjaként vehet majd részt a katari focivébén

2022. november 16. – 14:32

Másolás

Vágólapra másolva

A 24.hu kereste meg a miniszterelnök sajtófőnökét azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor részt vesz-e a katari labdarúgó-világbajnokság nyitóceremóniáján, illetve hogy a torna során bármikor készül-e Katarba. Havasi Bertalan a lapnak azt válaszolta:

a miniszterelnök – amikor az ideje engedi – hivatalos vendégként, a FIFA meghívottjaként részt fog venni a vb-n.

Azt viszont nem részletezte, hogy a miniszterelnök a nyitómeccsen vagy más mérkőzéseken lesz-e ott (Magyarország nem kvalifikált a versenyre).

A katari focivébé körül elég nagy a titkolózás, egyelőre azt se lehet tudni, hogy a november 20. és december 18. között megrendezett bajnokság megnyitóján ki fog fellépni (csak annyi biztos, hogy nem Dua Lipa). Az viszont már kiderült, hogy az angol focistafelségek luxuskörülmények között, a szurkolók pedig nem annyira luxuskörülmények között lesznek elszállásolva a vb ideje alatt. Konténerváros ide, légkondihiány oda, a katari focivébé appjait se éri meg letölteni, azok ugyanis tulajdonképpen kémprogramok. A zöldellő focipályák láttán pedig arról sem szabad megfeledkezni, hogy a sivatagban ennek komoly ára van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!