13-féle étteremből választhatnak az angol focistafeleségek a katari luxushajón

2022. november 14. – 15:33

13-féle étteremből választhatnak az angol focistafeleségek a katari luxushajón
Az MSC World Europa kívülről – Fotó: Guiseppe Cacace/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Örök vitatéma minden foci világbajnokság előtt és alatt, hogy a játékosok feleségei, barátnői mennyit lehetnek együtt a férjükkel. Az angolok 2010-ben úgy utaztak Dél-Afrikába, hogy az olasz kapitány, Fabio Capello kikötötte, hetente csak egy éjszakát tölthetnek együtt. A 2014-es brazíliai vb-n is voltak korlátozások, nem lakhattak végig együtt a csapattal a feleségek.

Katarban egy luxushajón szállásolják el a hozzátartozókat az angolok, arról egyelőre nincs hír, mikor lehetnek együtt a férjükkel. A Mirror riportere mindenesetre megnézte, milyen körülmények várnak a feleségekre, illetve arra a másik 6700 emberre, aki ennek az MSC Europa hajónak a fedélzetén lakik.

A több mint egymilliárd euróért megépített hajó 330 méter hosszú, 22 szintes, a medence alapkövetelmény, nap közben 30 fok felett lesz a hőmérséklet, jól fog esni egy kis hűsítő úszkálás. Építettek egy 11 szinten átívelő 250 méteres csúszdát is, ha valakinek még több adrenalinra lenne szüksége.

13 féle étkezde van rajta, Michelin csillagos séf is fog főzni a vendégekre. Húsz bárban lehet inni, és 70 féle gin szerepel a választékban. Ha lazítanának az utasok, a 13 pezsgőfürdő valamelyikében megtehetik. Ha a szépítkezésről sem feledkeznének meg, akkor 219 euróért már igénybe vehető egy kezelés.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!