Rövidesen megszűnhet a Digi Sport

2022. június 24. – 10:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megszűnhet a nyáron a Digi Sport, a csakfoci.hu információi szerint július 1-jétől nem lesz tartalomszolgáltatás a Digi Sport 1-en, a Digi Sport 2-n és a Digi Sport 3-on.

Hivatalosan még nem erősítették meg az információt, és lapunk megkeresésére sem válaszoltak a Digitől. Úgy tudjuk azonban, hogy csak augusztus elején szűnnek meg a Digi sportcsatornái, a többi csatorna pedig szeptember elején.

A Digi Sport a a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft.-hez tartozott, a céget nemrég vásárolta fel a NER-közeli 4iG. A tavaly márciusban bejelentett tranzakció januárban zárult le, miután decemberebn nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi vállalatfelvásárlását a kormány.

A 13 éve indult Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette, úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták.

A csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly is felmerültek. Akkor távozott a csatorna egyik legismertebb arca, Monoki Lehel, valamint Bánki József és Sallói István is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől