A MU védője: A magyarok nagyon jók, ezt az Eb-n is bebizonyították

2021. szeptember 2. – 20:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem engedhetjük játszani a magyarokat, mert ha területet adunk nekik, akkor nagyon jól tudnak futballozni. A védekezésüket ugyanakkor nagyon nehéz feltörni, ezt láthattuk az Eb-n is, a franciáknak gondot okoztak, a portugáloknak 80 perc kellett, hogy vezetéshez jussanak – fogalmazott Gareth Southgate a szerdai sajtótájékoztatón.

Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nagyon jól szervezett a magyar csapat. „Tudjuk, hogy mire számíthatunk, a nézők nyilvánvalóan a saját csapatukat fogják biztatni, de mindig mindenre fel vagyunk készülve, így arra is, hogy a Puskás Arénában számunkra nem lesz barátságos a hangulat” – tette hozzá. Amíg nincs rasszista, kirekesztő megnyilvánulás, addig szerinte erről felesleges beszélni.

Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya – Fotó: Huszti István/Telex
Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya – Fotó: Huszti István/Telex

„A magyarok nagyon jók, ezt az Eb-n bizonyították, ezzel együtt nyerni szeretnénk” – mondta Harry Maguire, a Manchester United 37-szeres válogatott védője. Nehéz meccsre számít, ezért fontos szerinte, hogy ne csak fizikailag, hanem mentális szempontból is készen álljanak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!