A kórházba szállított Szalai jól van, valószínűleg játszhat a németek elleni sorsdöntő meccsen

2021. június 20. – 10:19

frissítve

A kórházba szállított Szalai jól van, valószínűleg játszhat a németek elleni sorsdöntő meccsen
Az ápolásra szoruló Szalai Ádám a franciák elleni Eb-meccsen szombaton – Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A franciak elleni meccs 25. percében le kellett cseréni a magyar futballválogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, mert egy párharcban ütést kapott a fejére, úgy tűnt, meg is szédült, amikor elhagyta a pályát. Marco Rossi szövetségi kapitány az 1-1-re végződő meccs után azt mondta, hogy Szalai jól van, de biztonsági okokból kórházba vitték kivizsgálásra, agyrázkódástól tartottak.

A magyar csapat következő meccse szerdán lesz, Németország lesz az ellenfél. A továbbjutásra is van még esélye a válogatottnak, ezért is lenne rossz hír, ha Szalai nem játszhatna.

Az MLSZ vasárnap szűkszavú közleményben számolt be Szalai állapotáról.

„A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a Németország elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat” – írták.

Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke a Telexnek azt mondta: Szalait már szombat este, a vizsgálatok elvégzése után kiengedték a kórházból, és azóta csatlakozott a magyar csapathoz Telkiben.

A válogatott sajtófőnöke az M4 Sportnak még annyit közölt, hogy vasárnap reggel is beszélt Szalaival, aki jól aludt, nincsenek panaszai, és amennyire lehetséges, kipihente magát.

A F csoport utolsó meccseit szerdán este 9-kor rendezik, egy időben lesz a német-magyar és a francia-portugál is. A csoportot Franciaország vezeti 4 ponttal, őket Németország követi 3 ponttal, a magyarokat 3-0-ra legyőző Portugália áll a harmadik helyen, szintén 3 ponttal, Magyarország a negyedik, 1 ponttal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!