A bajnoki döntő elvesztése után menesztették a veszprémi kézilabdacsapat edzőjét

2021. június 7. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei szezon sikertelensége miatt a Veszprém Handball Team Zrt. a mai nappal azonnali hatállyal felmenti a munkavégzés alól David Davis vezetőedzőt – írja a Telekom Veszprém kézilabdacsapat közleménye.

David Davis 2018 októberében érkezett Veszprémbe, Ljubomir Vranjestől vette át a csapat irányítását, majd még abban az idényben a döntőig vezette a klubot a Bajnokok Ligájában. A spanyol edző 137 tétmérkőzésen irányította a Veszprémet, amiből 114 győzelem, 3 döntetlen és 20 vereség született. Egy magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupát és egy SEHA Ligát nyert a csapattal.

David Davis a Veszprém-Kielce BL-elődöntőn 2019. június 1-jén, Kölnben – Fotó: MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
David Davis a Veszprém-Kielce BL-elődöntőn 2019. június 1-jén, Kölnben – Fotó: MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Idén elmaradtak a sikerek: múl héten elveszttették a bajnoki döntőt a Szeged ellen, a Bajnokok Ligájában pedig már Nantes elleni negyeddöntőben kiestek. „Az új vezetőedzőjének személyéről, illetve a szakmai stáb összetételéről július 1-ig tájékoztatjuk szurkolóinkat” – áll a közleményben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!