Minden bérlet elfogyott az FTC BL-meccseire

2020. október 25. – 21:34

frissítve

Minden bérlet elfogyott az FTC BL-meccseire
A ferencvárosi Sigér Dávid az FTC – Újpest FC mérkőzés után a fővárosi Groupama Arénában Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Minden bérlet elkelt a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzéseire, írja az MTI a klub Facebook-oldalára hivatkozva.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az online és személyes bérletértékesítés az FTC hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire lezárult, mert az összes, az UEFA szabályozásának megfelelő maximális mennyiségű belépőt megvásárolták

– áll a sportklub közösségi oldalán.

A Ferencváros első hazai csoportmérkőzését szerdán a Dinamo Kijev ellen még a Groupama Arénában játssza, ide a lezárások és az UEFA különböző előírásai miatt 5200 bérletet értékesíthetett a klub. Ezt követően a csapat átköltözik a Puskás Arénába, a Juventus és a Barcelona elleni összecsapásokra nagyságrendileg körülbelül még 10 ezer bérlet talált gazdára.

Szerhij Rebrov együttese kedden az FC Barcelona otthonában elszenvedett 5-1-es vereséggel rajtolt a főtáblán.

Mint beszámoltunk róla, szombaton 15789 ember nézte végig a Groupama Arénában a járvány idején, ahogy a Fradi 2:0-ra legyőzi az Újpestet. Bár két nappal azelőtt a kormány bejelentette, hogy kültéren is kötelező a maszkviselés, a 444 kiszúrta, hogy a tömött lelátók több részén egyáltalán nem tartották be a kötelező távolságtartást, és a közeli felvételeken az is látszik, hogy sokan nem hordják a maszkot sem. Mások mellett Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is maszk nélküli fotót posztolt a Facebookra a meccsről. Mint később írta:, néhány fotó erejéig levette a maszkot, ez hiba volt.

>>> A Telex további friss cikkeiért pedig kattintsanak ide <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!