El a kezekkel a sajtótól! Támogatás!

A pizza olyan, mint a szex?

2025. február 15. – 09:02

Másolás

Vágólapra másolva

A Telex gasztronómiai műsorának legújabb epizódjában Keve Marcival az Igen és Ide (Oda) pizzázók tulajdonosával, Vidó Nórival beszélgettünk mindenről, ami a rendszerváltás óta történt a pizzával Magyarországon.

Hogyan lehetséges az, hogy már rengeteg csúcsminőségű pizzát lehet kapni itthon többféle irányzatból és formában, de még mindig ugyanolyan népszerű minden, ami pizzás akkor is, ha az a legalsó minőségű?

Az adásban a következő témákról beszélgetünk:

  • Szabad-e pizzát melegíteni? Ha igen, melyiket?
  • Késsel-villával vagy kézzel kell pizzát enni?
  • Rendelni kell vagy étteremben enni a pizzát?
  • Miért annyira jó termék a pizza, hogy megőrül érte a világ?
  • Miért nem jó házhoz szállíttatni a nápolyi pizzát, de miért lehet mégis a rómait?
  • Az otthon utósütős pizza óriási előnyei.
  • Az ananászos pizza helye.

Ebben a cikkben pedig egy szuper pizzás csiga receptjét ajánljuk, amit persze inkább ne is nevezzünk pizzás csigának.

Ez volt az Ízfokozó második évadának utolsó epizódja, köszönjük az egész évados figyelmet, visszatérünk.

Addig is itt hallgathatók újra az első évad hangos, és a második videós epizódjai.

Vágólapra másolva
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!