Biden egy időzített bomba, mégsem biztos, hogy a demokraták megszabadulnának tőle

Másolás

Vágólapra másolva

Itt az Elektor, a Telex új amerikai választási műsora. Az első adásban Tóth Gergellyel és Király Andrással, a Telex amerikai politikát közelről követő munkatársaival kielemezzük Biden és Trump vitáját, a Biden számára katasztrofális utóhatást, átbeszéljük, mekkora esély van rá, hogy ne Biden legyen a demokrata elnökjelölt, és szóba kerül az is, mit hozhat magával egy újabb Trump-elnökség.

Joe Biden kampánycsapata bízott abban, hogy a Donald Trump elleni tévévita nagy lökést ad majd a kampánynak, sőt, még előrébb is hozatták a vitát, mint eredetileg tervezték. Ehhez képest Biden minden elemzés szerint hihetetlenül lebőgött, egy zavarodott, gondolatait elfelejtő, érthetetlenül zagyváló, semmibe tekintő idős ember benyomását keltette. A vita után a Demokrata Pártban ki is tört a pánik, egyesek szerint a 81 éves Biden helyett valaki mást kellene elindítani Trumppal szemben.

Új amerikai választási műsorunk, az Elektor első adásában kielemeztük a vitát, és annak esélyeit is latolgattuk, hogy a Demokrata Párt találjon és felépítsen egy új jelöltet novemberig.

Az adásban az is szóba kerül, hogy milyen teljesítményt nyújtott a vitán Donald Trump, és hogy mire lehetne számítani egy második Trump-elnökség alatt.

Az Elektor új adásai a Telex saját lejátszóján kívül a Telex Podcast YouTube-, Spotify-, Apple- és Google Podcast csatornáira kerülnek fel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!