Menedzsere után kirendelt jogi képviselője is otthagyná Spearst

2021. július 7. – 12:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Röviddel azután, hogy az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph 25 év után kilépett Britney Spears csapatából arra hivatkozva, hogy információi szerint Britney Spears visszavonul, az énekesnő jogi képviseletét 2008, vagyis a gondnokság kezdete óta ellátó kirendelt ügyvéd, Samuel Ingham is lemondását kérvényezte.

Britney Spears korábban a bíróság előtt azt mondta: az ügyvéd nem támogatta abban, hogy felszólaljon a bíróság előtt, és abban sem, hogy a saját jogi csapatával dolgozhasson. A BBC cikke szerint Ingham kedden adott be a Los Angeles-i bíróságra egy kérvényt, amiben megírta lemondási szándékát. Erre tervei szerint akkor kerülne sor, ha új képviselőt rendelnének ki Spears számára. A lemondási szándékát az Inghamnek besegítő Loeb and Loeb ügyvédi iroda is jelezte, és hasonlóan járt el a Bessemer Trust is, amely tavaly lett Britney Spears pénzügyeinek társfelügyelője.

Egyik fél sem indokolta a lemondást, mindenesetre kevesebb mint két héttel azután adták be a papírokat, hogy Spears a gyámságot, gondnokságot egy bántalmazó, önkényes viszonyként írta le, ami traumatizálta őt. Állította, begyógyszerezték, szándéka ellenére fel kellett lépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyermeket szeretett volna vállalni.

Mint megírtuk, a 39 éves világsztár karrierjét több mint egy évtizede nyilvános összeomlások és pszichiátriai kezelések szakítják meg. A gyerekeit veszélybe sodorta, egyikőjükkel az ölében vezette az autóját, másik alkalommal ismeretlen szer hatása alatt bezárkózott egy szobába, ahonnan mentők vitték el. Nem sokkal később leborotválta a haját, és még kopaszon rátámadt egy fotós autójára egy összecsukott esernyővel. A színésznő összeomlásairól és apjának gondnokságáról egy dokumentumfilm is készült, melyre Britney Spears azt reagálta, hogy nagyon kínosnak találja, mert hamis színben tüntették fel őt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!