Michael Keaton odaszólt Donald Trump és Elon Musk támogatóinak

2024. október 24. – 11:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Michael Keaton (új nevén Michael Douglas) egy Instagramon közzétett videóban újfent megerősítette, hogy a november 5-i amerikai elnökválasztáson Kamala Harrisre fog szavazni, és egyúttal kritizálta Donald Trump és Elon Musk követőit is.

Mint a Variety írja, a színész megszólította a Trump nagygyűlésein felvonuló republikánus szavazókat, és emlékeztette a volt amerikai elnök és Musk hűséges pártfogóit, hogy Trump és a mellette kiálló Tesla-vezérigazgató valójában nem képviselik a szavazók érdekeit és semmibe veszik őket. „Ezt azoknak mondom, akik részt vennének Trump és Musk gyűlésein: nem tisztelnek titeket, nevetnek rajtatok a hátatok mögött és hülyének néznek” – mondta a színész, kiemelve, hogy semmi közös nincs Trumpban és a szavazóiban.

Keaton felidézte azt a 2016-os esetet, amikor a volt amerikai elnök azt mondta, hogy simán lelőhetne valakit, akkor sem veszítene szavazatokat. „Lényegében arra gondolt, hogy ezek az emberek annyira ostobák és hülyék, hogy akkor is rá szavaznának. Nem tisztelnek téged, higgy nekem” – mondta a videóban színész, aki 2020-ban hasonló videóüzenetben biztosította támogatásáról Joe Bident.

Keaton az egyik legfontosabb billegő államban, Pennsylvaniában szólalt fel nemrég, ahol a fiatal szavazóknak üzent és kiállt Kamala Harris mellett. „A 30 év alattiaknak üzenem, hogy itt az esély arra, hogy hősök legyenek. Itt az alkalom, hogy tényleg változást érjetek el. Én is erre koncentrálok” – hangsúlyozta Keaton, majd kiemelte, hogy az amerikai helyzet kezd ijesztővé válni, Trump újraválasztása pedig szerinte szörnyű következményekkel járhat a középosztályra és a fiatalokra nézve.

Mostanra szép csapat sorakozott fel a demokrata elnökjelölt, Kamala Harris mögött: Michael Keaton mellett őt támogatja többek között George Clooney, Barbra Streisand, John Legend, Charli XCX, Aubrey Plaza, Cynthia Nixon, Barack és Michelle Obama, Bill és Hillary Clinton, Taylor Swift, Billie Eilish, Bill Gates, valamint a korábbi elnök, a 100 éves Jimmy Carter is.

A republikánusok jelöltjének, Donald Trumpnak is vannak ismertebb támogatói, Elon Musk mellett például az amerikai pankrátor Hulk Hogan, Azealia Banks, Amber Rose, Kid Rock és Steve Wynn is őt támogatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!