Billie Eilish és testvére is Kamala Harrisre fognak szavazni

2024. szeptember 17. – 20:57

Másolás

Vágólapra másolva

Taylor Swift az Instagramon, Billie Eilish és bátyja, valamint zenésztársa, Finneas pedig az X-en jelentették be, hogy az amerikai elnökválasztáson Kamala Harrisre és Tim Walzra fognak szavazni, írja a Sky News.

A testvérpár a videóban arról beszél, hogy azért voksolnak a Harris–Walz párosra, mert ők a bolygó védelméért, a reproduktív szabadságért és a demokráciáért harcolnak.

Swift és Eilish mellett más hírességek is felsorakoztak a demokraták mögött. A Daily Beast azt írja, Martha Stewart múlt héten csütörtökön beszélt arról, hogy Harrist támogatja, mert olyan elnököt szeretne, aki „nem utálja New Yorkot és nem utálja a demokráciát.” Szintén Harris mögött áll többek között George Clooney, Barbra Streisand, John Legend, Charli XCX, Aubrey Plaza, Cynthia Nixon, Barack és Michelle Obama, Bill és Hillary Clinton, valamint a 99 éves Jimmy Carter is, aki reméli, hogy megéri azt a pillanatot, amikor Harris lesz az USA elnöke – írja a Forbes.

A republikánusok jelöltjének, a volt amerikai elnök Donald Trumpnak is vannak ismertebb támogatói. Például az amerikai pankrátor Hulk Hogan, Azealia Banks, Amber Rose, Kid Rock, Steve Wynn és Elon Musk.

A két jelölt nemrég kiállt egymással vitázni, az eseményről az összefoglaló cikkünket itt olvashatja. Az elnökválasztási vita volt a témája a Telex Elektor legújabb adásának is:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!