Január közepéig biztosan nem repül a Wizz Air Tel-Avivba

2024. október 16. – 11:58

Másolás

Vágólapra másolva

A régióban fennálló helyzet miatt a Wizz Air 2025. január 14-ig meghosszabbítja a tel-avivi járatok felfüggesztését – közölte szerdán a légitársaság.

Hosszabb szünet után márciusban újraindította Budapest és Tel-Aviv közötti járatait a Wizz Air. Az izraeli fővárosba heti három alkalommal (hétfőnként, péntekenként és vasárnaponként) repülhettek az utasok március elsejétől egészen szeptember végéig, amikor Izrael és Libanon között újabb kölcsönös légicsapások történtek.

A Tel-Avivba közlekedő járatok azóta nem közlekedtek. A Wizz Air közleményében azt írta, hogy elnézést kér az utasoknak okozott, a légitársaságtól független rendkívüli körülmények okozta kellemetlenségekért. A légitársaság az érintett utasoknak teljes visszatérítést kínál Wizz-kreditekben vagy az eredeti fizetési módban, illetve ingyenes átfoglalási lehetőségeket ad más járatokra. Azt írták, hogy azok az ügyfelek, akik online utazási irodán vagy más, harmadik félen keresztül foglaltak, lépjenek kapcsolatba velük a visszatérítés vagy átfoglalás érdekében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!