Tucker Carlson időhurokba került a Magyarországnak küldött videóüzenetében

2023. május 4. – 11:34

Tucker Carlson időhurokba került a Magyarországnak küldött videóüzenetében
Részlet Tucker Carlson nyúlfarknyi videójából – Fotó: CPAC Hungary

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor nyitóbeszéde után Tucker Carlson videóüzenetével folytatódott a CPAC Hungary konferencia. A Fox Newstól viharos körülmények között távozó amerikai sztárműsorvezetőt a woke elleni háború egyik élharcosaként konferálta fel a Megafon két propagandistája, Déri Stefi és Bohár Dániel.

Mint kiderült, Carlson egy még a tavalyinál is rövidebb, mindössze 25 másodperces videóüzenetet küldött maga helyett. A videót még a Fox Newstól való távozása előtt vették fel. A felvételen a tévécsatorna stúdiójában ül, és azon viccelődik, hogy nehogy felkerüljenek a CPAC Hungaryre utazó résztvevők az amerikai külügy listájára amiatt, hogy egy „tiltott” országba utaztak.

Ezután a műsorvezető arról beszél „exkluzív videóüzenetében”, hogy:

„Bárcsak én is ott lehetnék Budapesten! Ha esetleg kirúgnak, és lesz időm, ott leszek Önökkel.”

Nem volt ott.

Carlson a 2022-es konferenciára is csupán egy 40 másodperces videóüzenetet küldött maga helyett. A rasszista megnyilvánulásairól is ismert tévés tavalyi videójában, „szabad, tisztességes és gyönyörű” országként jellemezte Magyarországot, amelynek kormánya óvja a magyar népet és a magyar családokat.

A CPAC Hungaryt szervező Alapjogokért Központ a Carlson részvételét bejelentő Twitter-bejegyzésében „igazmondóként” jellemezte a műsorvezetőt, Miközben egy néhány évvel ezelőtti perben a műsorvezető saját ügyvédjei érveltek azzal, hogy senkinek sem lenne szabad tényként kezelnie azokat, amelyek elhagyják az újságíró száját a műsorában.

A Fox News és a Dominion szavazógépgyártó cég közötti per során – mely Carlson távozásához vezetett – pedig az derült ki a műsorvezető nyilvánosságra hozott privát levelezéséből, hogy hétről hétre hazudik a műsorában, mert fél, hogy különben elveszíti a nézőit.

Számos kollégájával együtt Carlson sem hitte el a 2020-as elnökválasztás elcsalásáról született összeesküvés-elméleteket, mégis teret adott nekik műsorában. Ezenkívül nyilvánosságra került egy olyan sms is, melyben Carlson azt írta, hogy „szenvedélyesen gyűlöli” Donald Trumpot, akit műsoraiban az egekig dicsért.

A nyíltan rasszista és szexista Tucker Carlson személyét és eddigi karrierjét ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!