Három hónappal a hókotrós balesete után vidámparkban járt Jeremy Renner

2023. április 9. – 18:34

Másolás

Vágólapra másolva

Bő egy héttel azután, hogy kiderült, Jeremy Renner három hónappal a hókotrós balesete után már újra tud járni, ismét biztató hírek érkeztek a Marvel-filmekből ismert színészről, aki ezúttal egy vidámparkban járt a családjával, és az egyik általa megosztott képen már állva pózolt a lánya mögött. Renner pénteken látogatott el a vidámparkba, ahol egy általa megosztott videó alapján azért még nem tudott végig talpon maradni, helyette egy elektromos mopeddel krúzolgatott – írja a Yahoo.

A kiruccanásra egy nappal azután került sor, hogy közzétették a baleset utáni első interjút a színésszel. Ahogy korábban írtuk, az amerikai színész január elsején került a kórházba, miután balesetet szenvedett hókotrás közben. Renner a hókotróval unokaöccse hó alá szorult teherautóját próbálta meg kiszabadítani. Mikor a színész leállította a többtonnás gépet, és kiszállt a hókotróból, a kéziféket nem húzta be, így a jármű csúszni kezdett unokaöccse irányába. Renner próbálta megállítani a hókotrót, de ez nem sikerült neki, majd becsúszott a jármű alá, ami átment rajta.

A történtek után a színész kritikus állapotban került a kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. A Marvel-filmekből ismert Sólyomszem karakterét alakító amerikai színésznek több mint harminc csontja tört el. Rennert két héttel a baleset után engedték haza a kórházból. Renner az interjúban arról beszélt, hogy egyértelműen ő hibázott, mint mondta, ez olyan, mintha valaki úgy vezetne autót, hogy az egyik lába kilóg az ajtón, és ezért ő most meg is fizetett.

Renner azt is elmondta, hogy végig magánál volt, emlékszik a fájdalomra is, amely pont olyan, mint amit az ember elképzel, ha ránéz egy hatalmas hókotróra és a jeges aszfaltra. A színész úgy írta le a dolgot, hogy túl sok minden történt a testével ahhoz, hogy a klasszikus értelemben vett fájdalmat érezzen, inkább oylan volt, mintha a lelke fájt volna. Azt is hozzátette, hogy a földön fekve az egyik szemével látta a másik szemét, ami nem is meglepő, hiszen a szemgödre is eltört.

A színész unokaöccse, Alex elsőre azt hitte, hogy a színész meghalt, de így is azonnal segítségért sietett, és végül az egyik szomszéddal együtt a mentők kiérkezéséig, 21 percen át sikerült életben tartaniuk a színészt. Dacára annak, hogy a koponyája szét volt nyílva, a füleiből vér folyt és a mentők kiérkezéséig volt pár pillanat, amikor tényleg úgy tűnt, hogy meghalt, végül sikerült őt kórházba szállítani. Renner sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a kórházban búcsúüzenetet is írt a családjának,

arra kérve őket, hogy ne hagyják, hogy gépek és csövek tartsák életben, és ha a továbbiakban csak gyógyszereken tudna élni, akkor inkább engedjék el őt.

Ez, és a sérüléseinek felsorolása elég hátborzongató volt, Renner azonban azt is elmondta az interjún, hogy nem bánt meg semmit, és újra megtenné ugyanezt. Mint mondta, nem akarja, hogy ez traumaként csapódjon le benne, büszke arra, hogy nem hagyta, hogy baj érje az unokaöccsét. Renner hivatalosan jövő héten, április 11-én mutatkozik majd először nyilvánosan, a Disney+-on megjelenő Rennervations című dokusorozat premierjén.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!