Balesetet szenvedett Jeremy Renner, kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba

2023. január 2. – 08:25

Másolás

Vágólapra másolva

Hókotrás közben balesetet szenvedett Jeremy Renner amerikai színész – írja a Guardian. Az eset vasárnap történt, a színészt kritikus, de stabil állapotban, helikopterrel szállították kórházba.

„Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van a sérülések miatt, amiket egy időjárással kapcsolatos balesetben szenvedett el, miközben havat kotort a mai nap folyamán” – nyilatkozta a színész szóvivője a Hollywood Reporternek vasárnap késő este.

„A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül” – tette hozzá.

A Marvel-filmek Sólyomszemeként, és a Mission Impossible filmekből is ismert 51 éves színészt eddig kétszer jelölték Oscar-díjra A bombák földjén (The Hurt Locker) és A tolvajok városa (The Town) című filmekben nyújtott alakításaiért.

Rennernek van egy farmja a Tahoe-tó felett, a Sierra Nevada hegységben, itt történhetett a baleset. A térségben a szokatlanul heves hóviharok miatt 35 ezer otthonban ment el az áram december 31-én.

December 13-án Renner a Twitteren osztott meg egy fotót a betemetett autójáról, azzal a felirattal, hogy „A Tahoe-tavi hóesés nem vicc”.

Az Instagram-oldalán is több videót megosztott a hóhelyzetről (automatikusan eltűnő sztorikban arról is, ahogy a hókotró járművével takarítja az utakat a farmon), ezen például egy terepjáróval driftelget a friss havon.

Az Egyesült Államokat december közepe óta szokatlan hideg és heves hóviharok sújtják, rengeteg háztartásban elment az áram, és legalább ötvenen vesztették életüket. A bombaciklon nevű időjárási jelenség hatására Észak-Amerika jó részén 20-30 fokkal esett vissza a hőmérséklet. Jellemzően mínusz 20 fok alatti hőmérsékletet mérnek a legtöbb helyen, a hideg még a Mexikói-öbölig is elért, de Kanadában például mínusz 53 Celsius-fokot is mértek. A ciklon viharos szelet és hófúvást hozott magával, és gyakorlatilag befagyasztotta Amerikát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!