Három hónappal a hókotrós baleset után újra tud járni Jeremy Renner

2023. március 27. – 14:54

Másolás

Vágólapra másolva

Három hónappal a hókotrós balesete után újra tud járni Jeremy Renner – írja az NPR Renner Twitter-bejegyzése alapján. A Marvel-filmekből ismert színész nemrég egy videót posztolt arról, hogy egy futópadon sétál, a videó mellé pedig azt írta, hogy próbálja lefoglalni magát, és koncentrálni a felépülésre:

Az amerikai színész január elsején került a kórházba, miután balesetet szenvedett hókotrás közben. Renner a hókotróval unokaöccse hó alá szorult teherautóját próbálta meg kiszabadítani. Mikor a színész leállította a többtonnás gépet, és kiszállt a hókotróból, a kéziféket nem húzta be, így a jármű csúszni kezdett unokaöccse irányába. Renner próbálta megállítani a hókotrót, de ez nem sikerült neki, majd becsúszott a jármű alá, ami átment rajta.

A történtek után a színész kritikus állapotban került a kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. A Marvel-filmekből ismert Sólyomszem karakterét alakító amerikai színésznek több mint harminc csontja tört el. Rennert két héttel a baleset után engedték haza a kórházból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!