Ha Jeremy Renner nem lép közbe, a hókotró elgázolta volna az unokaöccsét

2023. január 25. – 13:51

Másolás

Vágólapra másolva

Unokaöccsét próbálta megmenteni Jeremy Renner, amikor január 1-jén hókotrás közben balesetet szenvedett – írja a CNN. A Nevada állambeli Washoe megyei seriff hivatalának jelentése szerint az amerikai színész a hókotróval unokaöccse hó alá szorult teherautóját próbálta meg kiszabadítani. Mikor a színész leállította a többtonnás gépet, és kiszállt a hókotróból, a kéziféket nem húzta be, így a jármű csúszni kezdett unokaöccse irányába. Renner próbálta megállítani a hókotrót, de ez nem sikerült neki, majd becsúszott a jármű alá, ami átment rajta.

A seriffhivatal jelentése szerint a hókotrónak voltak műszaki hibái is, például az, hogy nem működött a fékjelző lámpa a vezetőfülkében, így ez is közrejátszott a balesetben.

A történtek után a színészt repülővel szállítottak kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. A Marvel-filmekből ismert Sólyomszem karakterét alakító amerikai színésznek több mint harminc csontja tört el a január 1-jén történt hókotrós balesetben. Rennert két héttel a balesete után hazaengedték a kórházból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!