Trump most már átírná az amerikai alkotmányt is

2022. december 4. – 19:56

Másolás

Vágólapra másolva

A Fehér Ház élesen bírálta Donald Trumpot, amiért ismét éles kirohanást intézett az amerikai választási rendszer, a demokraták, a techcégek és az alkotmány ellen. A volt amerikai elnök a saját közösségi oldalán, a Truthon állított olyanokat, hogy valójában ő nyerte a 2020-as választást, és a nagy techcégek összefogtak ellene a demokratákkal.

A legsúlyosabb állítása azonban kétségtelenül az volt, hogy egy ekkora csalás esetén megengedhető, hogy figyelmen kívül hagyják vagy megszüntessenek minden szabályozást, szabályt és cikkelyt az elnökséggel kapcsolatban, akár olyanokat is, amelyek szerepelnek az alkotmányban. Ennek köszönhetően pedig azonnal vissza kéne őt engedni az elnöki székbe.

Trump kifakadását minden bizonnyal az okozta, hogy Elon Musk nagy dérrel-dúrral bejelentette, hogy kiteregeti annak az ügynek a részleteit, miszerint a Twitter szándékosan elhallgatta Joe Biden fiának, Hunter Bidennek a piszkos ügyeit. A sztori azóta megjelent, és kiderült, hogy a Twitter a meghekkelt tartalmakra vonatkozó tiltását alkalmazta egy New York Post-cikkel kapcsolatban, ami Hunter Biden privát fotóit és információt hozta nyilvánosságra.

Nagyon úgy néz ki, hogy Trump lehet az egyik republikánus elnökjelölt 2024-ben, amit kicsit beárnyékol, hogy nemrég együtt vacsorázott az otthonában Nick Fuentes holokauszttagadó szélsőjobboldali aktivistával és azzal a Kanye Westtel, aki mostanában igyekszik mindenkivel tudatni, mennyire szereti Adolf Hitlert és a nácikat. (BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!