A királyi család honlapján bárki elküldheti részvétnyilvánítását

2022. szeptember 9. – 14:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg az egész világ a csütörtökön meghalt II. Erzsébet brit királynőt gyászolja. Országa állampolgárai mellett a világ minden részéről politikusok és sztárok búcsúznak a királynőtől. Sokan Nagy-Britannia különböző részeiből vagy külföldről utaztak a Buckingham-palotához, hogy leróják tiszteletüket.

Aki közvetlenül is szeretné eljuttatni részvétnyilvánítását, illetve üzenetét a gyászoló családhoz, azoknak most a királyi család hivatalos honlapján lehetőségük nyílik erre. A royal.uk-n megnyitottak egy felületet, ahol a nevünk, emailcímünk, címünk megadásával, egy rövid üzenetet juttathatunk el a királyi családnak. A honlapon azt állítják, hogy a kiválasztott részvétnyilvánításokat eljuttatják majd a királyi családhoz, sőt a királyi levéltárban meg is őrzik azokat az utókor számára.

Képernyőkép – royal.uk
Képernyőkép – royal.uk

A 96 éves korában meghalt II. Erzsébet brit királynő életéről részletes nekrológunkban és képes cikkünkben is beszámoltunk. Az uralkodó halálával életbe lépett London Bridge és Unikornis műveletről és arról, hogy II. Erzsébet árnyékában III. Károlynak kell majd megőriznie a monarchiát, szintén írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!