Törlik az orosz és belarusz fiókokat az OnlyFansen

2022. február 28. – 01:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A főleg felnőtteknek szánt, erotikus fizetős tartalmakban utazó OnlyFans elkezdte törölni az orosz és belarusz fiókokat a felületén, írja a Daily Beast. A portálnak megszólaló egyik 21 éves tartalomgyártó arra panaszkodik, hogy egyik pillanatról a másikra szüntették meg a fiókját, és így elesik az egyetlen bevételi forrásától. A nő elmondása szerint több tüntetésen is részt vett, mióta Moszkvába költözött, és nem ért egyet Vlagyimir Putyin politikájával.

Az OnlyFans csak annyit reagált a portálnak, hogy megértik az érintettek felháborodását, de meg kell felelniük a vonatkozó törvénynek és előírásnak. Befagyasztották a tartalomgyártók pénzeit is, de azt ígérik, hogy azokhoz nem nyúlnak hozzá, és ha rendeződik a helyzet, ismét hozzáférhetnek az érintettek. A cég azt nyilatkozta, hogy tisztában vannak vele, hogy az érintett tartalomgyártóknak semmi közük a háborús helyzethez, de amíg Oroszországot nem kapcsolják vissza a globális pénzhálózatba, addig nem fogadnak el Oroszországból és Belaruszból új előfizetőket, ahogy a lejáró előfizetéseket sem hosszabbítják meg.

Az orosz és belarusz tartalomgyártók kifizetése főleg azután vált nehézkessé, hogy a világ vezető nagyhatalmai elfogadták azt a szankciót, hogy válasszák le Oroszországot a SWIFT-rendszerről, vagyis a nemzetközi pénzforgalomról. Hogy mi az a SWIFT-rendszer, és mivel járhat a kizárás, arról itt írtunk korábban.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!